Тенисът е не само велик спорт, но още начин на мислене и поведение!
Екип на академията
Директор и Главен треньор:
 
Тенис треньори:
 
Кинезитерапевт:
 
Администратор:
Тенис програми
Тенис за начинаещи
 
Състезателен тенис
 
Други
 
Наплитане на ракети
 
Русский
 
English
Поздравления
 
 
За контакт
Бургас 8000
Тел. +359 899 89 35 21

Facebook

ДОБРЕ ДОШЛИ В ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ НА Тенис Академия "КАПРАЛЕВ"
 
Ако желаете децата Ви да практикуват състезателен тенис, да се научат, за да играят тенис с приятели или просто да спортуват за здраве и удоволствие, то заповядайте при нас.

Нашият над 25 годишен опит в България и в чужбина в обучението на топ състезатели от национално и международно ниво е гаранция за успехите, които и Вашето дете може да постигне с нас.

Независимо от целите, които си поставяте и които ще преследвачче заедно, децата Ви ще растат, спортувайки и научавайки отрано, че за успеха са необходими дисциплина, труд, постоянство и характер - качества, които си заслужава да се формират в детето Ви отрано. Това, което ще получи детето Ви при нас, като умения и шанс за реализация, ще бъде много повече от цената, която ще платите.
УСПЕХИТЕ НИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ СА НАШАТА ГАРАНЦИЯ ЗА УСПЕХ !

Радослав Лукаев, бивш № 229 в Световната АТП ранглиста за мъже. Вицешампион на Европа за юноши до 14, 16 и 18 год. Полуфиналист от Wimbledon Junior 2000 и четвъртфиналист от Roland Garros Junior 2000. Участник в Основната схема за мъже на US Open 2002. Национален състезател в отбора на България за Davis Cup. Победител в много национални и международни турнири за юноши и мъже.


Александър Касъров, шампион на България за юноши и победител в много държавни турнири от календара на Българската федерация по тенис. С отлично представяне в Колежанското първенство на САЩ, както на единично, така и на двойки със своя по-малък брат Лъчезар.


Лъчезар Касъров, шампион на България за юноши и победител в много държавни турнири от календара на Българската федерация по тенис. С отлично представяне в Колежанското първенство на САЩ, както на единично, така и на двойки със своя по-голям брат Александър.


Борислав Капралев, шампион на България за юноши, и победител в множество турнири от календара на Френската федерация по тенис. През 2004 г. се класирва между най-добрите 32 момчета в света на най-големия турнир до 12 г. в света - Orange Bowl в Маями /САЩ/. Победител в над 30 държавни турнира за юноши до 12, 14 и 16 год.

 
Видео зона
Ако искате Вашите деца още на 5 год. да играят така, доведете ги при нас!
Как тренират децата на тази възраст!
Малко шоу за публиката!
Партньори


Фототапети, стикери, спално бельо, аксесоари от Принт Декор